Baarsøe Invest

Har du en idé eller et allerede eksisterende selskab, som du mener, der kunne have vores interesse, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Normalt – når vi investerer tid, penge og arbejdskraft i nye idéer – ser vi på originaliteten i idéen og naturligvis også potentialet. Vi har investeret i rigtig mange blue ocean idéer, der i dag er forvandlet til selvkørende forretninger på liberale kommercielle vilkår.

Vi har også investeret i selskaber, der vil ind og udfordre en eksisterende branche. Hvis man kan ruske op i en konservativ branche ved at tilføre den nye sider, andre værdier eller smartere metoder end hidtil kendt, er der rigtig gode chancer for, at man kan ændre eksisterende trends til nye modeller og dermed skabe en lukrativ forretning undervejs i processen.

Det er vores filosofi, at man som team er stærkest. Derfor ejer vi heller ikke ret mange selskaber 100 %, men sammensætter hver gang det rette ejerteam, der kan være med til at sikre en succes. Det synes vi i alt beskedenhed, at vi er ret gode til at lykkedes med.

Der findes ingen forkerte forslag til idéer, og vi indgår altid gerne i en dialog og afdækker idéens modenhed og status, hvis vi tror på den. Kontakt os ved at klikke på menupunktet “Kontakt”.

Kontakt os

Investeringer

Herunder kan du se et udpluk af de selskaber, som Baarsøe Invest har investeret i. Der er gennem de sidste 10 år investeret i mere end 30 selskaber. De fleste har været nye selskaber, der er skabt på baggrund af en god forretningsidé, mens andre har været selskaber, der skulle vækste og dermed har haft behov for kapital, knowhow og ikke mindst netværk.

Klik på logoet for at besøge det enkelte selskabs hjemmeside:

MitKursus.dk
Virtual Lab
VLab Wind
Engiso
Virtual Lab
One Bite Better
Virtual Lab
FTP
Virtual Lab
Virtual Lab